Πώς νιώθουμε όταν υπάρχει χημεία μεταξύ μας ;

Η χημεία δύο ανθρώπων φαίνεται απ’ την πρώτη στιγμή, ίσως και πριν συναντηθούν

 Όταν υπάρχει χημεία το νιώθεις, είναι εκείνο που εισπράττεις από τον άλλον και σε κάνει να νιώθεις υπέροχα και πλήρης.

Η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων μπορεί να αναπτυχθεί σιγά-σιγά, αλλά όταν ο άλλος σου φαίνεται οικείος από την πρώτη στιγμή, τότε πρόκειται για μια ξεχωριστή σχέση που δεν συμβαίνει κάθε μέρα και γι’ αυτό αξίζει να την τιμήσεις και να εξερευνήσεις το δυναμικό της.

Έχει να κάνει με το συναισθηματικό δέσιμο δύο ανθρώπων όπου μεταξύ τους προκαλείται ζεστασιά και ενθουσιασμός του ενός για τον άλλον.

Όταν έχεις υψηλό βαθμό χημείας με κάποιο άτομο, το άτομο αυτό μονοπωλεί το χρόνο και τη σκέψη σου. Του μιλάς για ώρες μέχρι να βγει ο ήλιος και δεν καταλαβαίνεις πως πέρασε ο χρόνος.

Χημεία λοιπόν, η παράταξη όλων των αισθήσεων σε πλήρη αρμονία τη στιγμή που συναντάς εκείνον τον άνθρωπο που η όψη του απ’ την πρώτη στιγμή θα σου θυμίσει ένα οικείο σου  όνειρο και δεν έχει καμία σχέση με την εξωτερική εμφάνιση, είναι πιο βαθειά, πολύπλοκη και δυνατή…

Όταν συμβαίνει οι λέξεις περισσεύουν και διαπιστώνετε ότι ο ένας γεμίζει τα κενά του άλλου ή αλληλοσυμπληρώνει, όπως μου αρέσει να λέω.

Ανυπομονείς να βρεθείς κοντά του, να αφεθείς στην αύρα του και σε αυτά που σου εκπέμπει η παρουσία του. Κάτι το τρομακτικά οικείο και λατρεμένο απ’ τη πρώτη κιόλας συνάντηση.

Και όσο περνάει ο καιρός μένεις άφωνη κοιτώντας τον με μια απρόσμενη λαχτάρα, με τη δίψα σου να μεγαλώνει για να τον ανακαλύψεις. Και είναι κάτι που βγαίνει αβίαστα, χωρίς καμία προσπάθεια.

Δεν είστε μαζί απλά για να καταπολεμήσετε τη μοναξιά σας, αλλά γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε πλέον χωριστά τις ζωές σας.

Το πεπρωμένο που σας έφερε μαζί θα φροντίσει όπως και την ημέρα της γνωριμίας σας να σας δίνει αφορμές να μην μπορείτε ο ένας μακριά απ’ τον άλλο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προηγηθεί μια περίοδος δοκιμασίας κατά την οποία τα συναισθήματα, η ανάγκη και η επιθυμία για επαφή, κερδίζουν πανηγυρικά, με τη χημεία και τη συμβατότητα διαρκώς να μεγαλώνουν.

Σε όλα αυτά ενδέχεται να συμβαίνουν και μεταφυσικές λειτουργίες που όσο και να προσπαθήσεις είναι αδύνατο να εξηγήσεις:

Μπορεί να γνωριστήκατε χτες, αλλά νιώθεις σαν να τον ξέρεις  καιρό. Νιώθεις ελεύθερη και είσαι ο εαυτός σου μαζί του χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνει και εκείνος ξέρει ότι τον καταλαβαίνεις καλύτερα απ’ ότι καταλαβαίνει εκείνος τον εαυτό του.

Με κάποιον μυστηριώδη τρόπο είστε συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος. Μπορεί να τηλεφωνείτε την ίδια ώρα ο ένας στον άλλον χωρίς να το έχετε συμφωνήσει από πριν, ή να στέλνετε μηνύματα ταυτόχρονα,  καταλαβαίνετε την διάθεση ο ένας του άλλου, σαν να είσαστε μέσα στο μυαλό του. Αρκεί ένα βλέμμα ή να ακούσεις μόνο τον ήχο της φωνής του, για να καταλάβεις και να νιώσεις πως νιώθει ο άλλος…

Χημεία θα πει μαγεία !