Ο «μαγνήτης» της επικοινωνίας

Όταν νιώθουμε τον άλλον χωρίς να τον βλέπουμε

Αν δεχτούμε ότι όλα είναι ενέργεια και ότι αυτή μας ελκύει και μας απωθεί, τότε σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, για να κατανοήσουμε το ακόλουθο κείμενο ή και να θυμηθούμε ανάλογα περιστατικά στη ζωή μας. Σίγουρα δεν έχουμε την ίδια σχέση με όλους τους ανθρώπους, με κάποιους είμαστε μακριά, με κάποιους άλλους πιο κοντά και με ένα-δύο άτομα που θα συναντήσουμε στη ζωή μας, ίσως να έχουμε ταύτιση και μια οικεία επικοινωνία που πολλές φορές μας παραξενεύει γιατί μπορούμε να νιώσουμε τις επιθυμίες του άλλου, να καταλάβουμε την στενοχώρια ή την χαρά του, τον κίνδυνο που μπορει να αντιμετωπίζει, το άγχος του, χωρίς να μιλήσουμε μαζί του, χωρίς να τον βλέπουμε, ακόμη κι αν βρίσκεται μίλια μακριά μας.

Η απάντηση είναι ναι, μπορεί να συμβεί και είναι το αποτέλεσμα μιας βαθειάς αληθινής αγάπης που συμβαίνει σπάνια, που ελάχιστοι αντιλαμβάνονται και ακόμη πιο λίγοι έχουν την ευλογία να τη ζήσουν. αρκεί να υπάρχει δυνατή και αληθινή αγάπη.

Ο Rupert Sheldrake,βιολόγος που ερευνά πειραματικά τα ανεξήγητα αυτά φαινόμενα εξηγεί: «Η τηλεπάθεια εξαρτάται από τους στενούς κοινωνικούς δεσμούς. Τα σκυλιά γνωρίζουν πότε επιστρέφουν οι ιδιοκτήτες τους στο σπίτι, αλλά δεν κάνουν το ίδιο με κάποιον ξένο, τον γείτονα παραδείγματος χάρη. Στην περίπτωση της τηλεφωνικής τηλεπάθειας έχουμε παρατηρήσει οτι συμβαίνει εντονότερα μεταξύ ανθρώπων που είναι στενά συνδεδεμένοι μεταξύ τους , όπως μάνα – παιδί, εραστής – ερωμένη, παιδικοί φίλοι κλπ. Συμβαίνει σπανιότερα ανάμεσα σε ξένους εκτός αν έχουμε να κάνουμε με κάποιο άτομο που έχει έντονο τηλεπαθητικό χάρισμα.».

Η τηλεπάθεια μητέρας και νεογέννητου!                                                         

Η τηλεπάθεια βασίζεται κατά μεγάλο βαθμό στη δύναμη του δεσμού. Εξαρτάται από το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων. Έχω πράγματοποιήσει μια έρευνα τηλεπάθειας μεταξύ μητέρας και μωρού. Διαπίστωσα ότι πολλές μητέρες γνωρίζουν αν τους χρειάζεται το μωρό τους ακόμη και από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά. Εκείνες μάλιστα που θηλάζουν, όταν βρίσκονται μακριά από τα μωρά τους, κάποιες στιγμές παρατηρούν ότι παράγεται γάλα από τις θηλές τους ! Την ίδια στιγμή εαν τηλεφωνήσουν στο σπίτι τους, ενημερώνονται ότι το μωρό τους κλαίει ή είναι ανήσυχο. Πιστεύω οτι το σώμα της μητέρας εκείνη τη στιγμή ανταποκρίνεται τηλεπαθητικά στο κάλεσμα του μωρού ακόμα και όταν είναι χιλιόμετρα μακριά.

Η τηλεπάθεια μεταξύ των ερωτευμένων ! 

Η τηλεπάθεια μεταξύ των ερωτευμένων ανθρώπων αποτελεί ένα ακόμη πεδίο έρευνας. Κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι μπορούμε να «νιώσουμε» τι ακριβώς σκέφτεται για εμάς ο άλλος, μόνο όταν έχουμε περάσει στο στάδιο της βαθιάς και ουσιαστικής αγάπης. Ανθρωποι που έχουν έντονο συναισθηματικό δέσιμο μπορούν να λάβουν

 τηλεπαθητικά μήνυμα από τον αγαπημένο τους ακόμη και από μεγάλη απόσταση. Έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις όπου ο ένας από τους δύο κινδυνεύει, ή περνάει μια δυσκολία και ο άλλος την λαμβάνει ως σήμα στον εγκεφαλό του.  Οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουμε να διαβάσουμε τα σήματα αυτά και τα ερμηνεύουμε άλλοτε ως κακό προαίσθημα, άλλοτε ως σφίξιμο στο στομάχι, ενώ στην παραγματικότητα είναι μια τηλεπαθητική επαφή με τον ανθρωπό μας.

Τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν πρόκειται για εραστές που βρίσκονται στην φάση της έντονης σωματικής έλξης. Εκεί το ζωώδες ερωτικό ένστικτο δεν επιτρέπει καμμία άλλη επικοινωνία πέρα της σωματικής, με την τηλεπάθεια να είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξει αφού απαιτεί μια βαθιά και αληθινή ψυχική και πνευματική επικοινωνια. Έτσι είναι πιθανότερο να λάβουμε τηλεπαθητικά μια σκέψη από έναν παιδικό μας φίλο που έχουμε καιρό να συναντήσουμε, αλλά αγαπάμε ουσιαστικά, παρά από τον άνθρωπο με τον οποίο νιώθουμε τρελά ερωτευμένοι και εξαρτημένοι σεξουαλικά από αυτόν!