Στην εταιρεία το μπαλάκι για το μπάχαλο που επικράτησε στην Αττική:

Η εταιρεία δεν υλοποίησε όσα υποσχέθηκε 

Η Αττική Οδός δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό που μας είχε υποσχεθεί, τόνισε ο Χρήστος Στυλιανίδης ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα δεινά επέφερε στην Αθήνα η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα μεγάλα προβλήματα που προκλήθηκαν στην Αττική Οδό, με συνέπεια να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες πολίτες  και αναφέρθηκε στις ευθύνες της διαχειρίστριας εταιρείας.

Τόνισε πως  και στις δύο συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από την εκδήλωση των φαινομένων, η διαχειρίστρια εταιρεία της Αττικής Οδού διαβεβαίωσε  ότι διέθετε ικανοποιητικά οχήματα, όμως δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό που τους είχε υποσχεθεί «Είχαμε κάνει δύο συσκέψεις για να προετοιμάσουμε τις εταιρείες και να τους εξηγήσουμε πώς πρέπει να προετοιμαστούν. Υπήρχε μια εμπειρία στις εταιρείες αυτές, σε όλες όσες έχουν την ευθύνη μιας συγκεκριμένης οδού. Όλοι έλεγαν ότι η Αττική Οδός είχε πάντα πολύ καλές επιδόσεις. Στη σύσκεψη ειπώθηκε ο καθένας πόσα οχήματα έχει. Δεν υπήρχε η συνεννόηση με την Τροχαία, όπως υπήρξε στη Νέα Οδό, στην Αθηνών-Λαμίας, και γι’ αυτό εκεί είχαμε μια σαφή επιτυχία και δεν είχαμε καθόλου προβλήματα. Εδώ είχαμε προβλήματα. Με βάση τη σύμβαση, η Αττική Οδός δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό που μας είχε υποσχεθεί», υπογράμμισε ο κ. Στυλιανίδης.

Ωστόσο περισσότεροι από 5000 συμπολίτες μας που εγκλωβίστηκαν για ώρες στην Αττική Οδό με κίνδυνο της ζωής τους καθώς πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, έχουν ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη…

Tag αττική οδός  χιόνια