Γιατί οι γυναίκες ουρλιάζουν στο σεξ ;

Τι φανερώνουν τα γυναικεία ουρλιαχτά κατά την ερωτική επαφή ;

Μπορεί να φανεί υπερβολή, όμως είναι ένα γεγονός που συνέβαινε, συμβαίνει και πάντα θα συμβαίνει. Η επιστήμη λοιπόν ασχολήθηκε με τις γυναίκες, που όταν κάνουν σεξ ξεσηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι.                 Τι μπορεί να σημαίνει και ποιοι λόγοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την αυθόρμητη αυτή ενέργεια ;                                                                                   Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε λεπτομέρειες και να απαλλαγούμε από πιθανά ταμπού ;                                                                                                                       Άλλωστε μόνο όταν κάτι το γνωρίζουμε είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε…                                                                                                                  Η αλήθεια είναι ότι τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας στο κρεβάτι είναι σαν τον οργασμό της. Πότε δεν είσαι σίγουρος ότι είναι αληθινά και όχι προσποιητά. Τώρα όμως τίθεται επί τάπητος όχι ο οργασμός της, αλλά τα «αχ» που ξεστομίζει με ένταση, όταν κάνει έρωτα ή άγριο σεξ.

Διεξήχθη, λοιπόν, έρευνα από βρετανική επιστημονική ομάδα, προκειμένου να εξετάσει τι συμβαίνει και κάποιες γυναίκες φωνάζουν πιο πολύ στο κρεβάτι από κάποιες άλλες. Για την ακρίβεια, τι τρέχει με εκείνες που ακούγονται σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο.                                                                     Οι ερευνητές ζήτησαν από 71 γυναίκες να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το πόσο θορυβώδεις συνηθίζουν να είναι κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Από τις απαντήσεις τους, προέκυψαν τα εξής συμπεράσματα:

Το 66% δήλωσε ότι ουρλιάζει για να επιταχύνει τη διέγερση του συντρόφου του, είτε λόγω βαρεμάρας, είτε λόγω κούρασης, είτε απλά επειδή ένιωθε άβολα.Από την άλλη, το 87% των γυναικών παραδέχθηκε ότι οι κραυγές πάθους είναι μία προσπάθεια για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση του παρτενέρ τους. Με απλά λόγια, να τον κάνουν να αισθανθεί ο καλύτερος εραστής του κόσμου.

Πάντως, οι επιστήμονες διευκρινίζουν ότι τα έντονα γυναικεία βογγητά στο σεξ δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Στην περίπτωση, βέβαια, που η γυναίκα απολαμβάνει πραγματικά το σεξ και απλώς θέλει να ανάψει τα αίματα και κατ’ επέκταση το σύντροφό της ακόμη περισσότερο.                Επισημαίνουν, ακόμη, ότι δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ακολουθούν αυτή τη θορυβώδη τακτική εξαιτίας της πλύσης εγκεφάλου που έχουν υποστεί από το Χόλυγουντ, αλλά και τις ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, που περνούν το μήνυμα ότι σεξ χωρίς ουρλιαχτά δεν είναι απολαυστικό.

Σύμφωνα με την έρευνα οι γυναίκες ουρλιάζουν:

Για να επιταχύνουν τον αντρικό οργασμό.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών απάντησε ότι οι κραυγές γίνονται για καλό σκοπό.

Γιατί θέλουν να «τελειώνουν».

Μια γυναίκα μπορεί να κάνει φασαρία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, επειδή βαριέται ή νιώθει κουρασμένη. Άρα, είναι στην ευχάριστη θέση να δεχτεί με χαρά την ολοκλήρωση του ερωτικού της συντρόφου… σύντομα.

Για να τονώσουν την αντρική αυτοπεποίθηση.Αυτό δεν σημαίνει ότι το 87% των γυναικών που έδωσε την παραπάνω απάντηση, προσποιείται οργασμό. Απλά, σκέφτονται πολύ τον ερωτικό τους σύντροφο.

Γιατί είναι ο καλύτερος σύμμαχος.

Έχει αποδειχθεί ότι οι γυναικείες φωνές κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος αποπροσανατολισμού ενός άντρα, που θέλει να ξεχωρίσει τον αληθινό οργασμό από τον ψεύτικο.

Γιατί ξέρουν ότι ερεθίζει τους άντρες.

Και μάλιστα, πολύ.

Γιατί τους δίνει αυτοπεποίθηση στις γυναίκες.Ακόμη και όταν προσποιούνται, νιώθουν ενεργές και ποθητές. Άρα, γιατί να κάνουν ησυχία;

Γιατί η ησυχία είναι επικίνδυνη.

Η «μούγκα» δεν είναι και πολύ ερεθιστική. Εκτός κι αν βρίσκεται κάπου που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.