«Κακός πεθερός» αποδεικνύεται ο Κάρολος

Τίνος θα μοιάζουν τα παιδιά …

Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους, φέρεται να έχει ξεστομίσει μερικά χρόνια νωρίτερα ο πρίγκιπας Κάρολος αναφερόμενος στο γιο του Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.                                                                                                                         

Μια διατύπωση η οποία προκάλεσε πολλά και ποικίλα σχόλια με εκπρόσωπο του Καρόλου να επιδιώκει να εξηγήσει τα λόγια αυτά, υποστηρίζοντας ότι έχουν παρερμηνευθεί , τονίζοντας μάλιστα  στη New York Post: «Αυτό είναι αποκύημα φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχόλιο».

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ στην εκρηκτική της συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ το Μάρτιο του 2021 είχε δηλώσει πως υπήρχαν «ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του γιου της Άρτσι, όταν γεννήθηκε. Αυτές ήταν συζητήσεις που έκανε η οικογένεια του Χάρι», μη θέλοντας να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Παραποιήθηκαν ή όχι τα λόγια του Καρόλου;                                               

Ο συγγραφέας όμως του νέου αυτού βιβλίου, θέλοντας να υποβιβάσει το γεγονός, αναφέρει πως τα λεγόμενα του πρίγκιπα Καρόλου, τα οποία ειπώθηκαν από περιέργεια, διαστρεβλώθηκαν από δόλιους αυλικούς, οι οποίοι έδωσαν ρατσιστικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με τον Άντερσεν, τη στιγμή που τα λόγια αυτά είχαν φτάσει στα αυτιά του Χάρι και της Μέγκαν, είχαν πάρει τοξικές διαστάσεις.

Το «χρώμα των παιδιών» οδήγησε στη ρήξη                                                  

Σύμφωνα με καλά τοποθετημένη πηγή στο νέο βιβλίο του συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν, «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» που κυκλοφορεί  οι εικασίες του πρίγκιπα Καρόλου σχετικά με τον τόνο του δέρματος των μελλοντικών παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν ήταν αυτές που άθελά του πυροδότησαν τη ρήξη μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.