«Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών»

Εμφάνιση – έκπληξη του Κώστα Καραμανλή

Ο πρώην Πρωθυπουργός θα μιλήσει την 1η Ιουνίου με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών», στο Μέγαρο Μουσικής, στην πρώτη επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ».

Η γυναικεία οργάνωση δραστηριοποιείται από το 1983 παρεμβαίνοντας σε ζητήματα ισότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, στο πλαίσιο των εορτασμών της συμπλήρωσης 40 ετών, θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 1η Ιουνίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε αυτήν θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών».

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού σπανίως παρεμβαίνει στα δρώμενα και στις εξελίξεις του δημόσιου βίου, αλλά κυρίως επειδή η ομιλία του γίνεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ενδιαφέρον θα έχει η προσέγγιση που θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός στη σύγκρουση, η θέση που θα πάρει απέναντι στη Ρωσία, αλλά και οι αναφορές του για τις ελληνικές εξελίξεις, εν μέσω οικονομικής και ενεργειακής κρίσης.