Ένας Ζελένσκι για τον Πούτιν…

Το σύντροφο της κόρης του Πούτιν, τον λένε Ζελένσκι !

Η κόρη του Βλαντίμιρ Πούτιν Κατερίνα Τιχόνοβα, έχει σύντροφο ο οποίος ονομάζεται Ζελένσκι, συνεπώνυμος με τον Ουκρανό πρόεδρο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, με τον οποίο έχει μία κόρη δύο ετών, είναι ο Ιγκόρ Ζελένσκι, 52 ετών, κορυφαίος επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου και κορυφαίος σκηνοθέτης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας.

Η αποκάλυψη προέρχεται από έρευνα του ρωσικού ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου IStories και του γερμανικού Der Spiegel.

Η Κατερίνα Τιχόνοβα είχε παντρευτεί τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας, Κίριλ Σαμάλοφ, 40 ετών.

Το ζευγάρι χώρισε το 2017, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον σταρ του μπαλέτου, ο οποίος ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένος και έχει δύο κόρες και έναν γιο με τη χορογράφο Yana Serebryakova.

Ο Πούτιν έχει εκφράσει την οργή του εναντίον των Ρώσων που ζουν τη ζωή τους στη Δύση -παρά το γεγονός ότι η δική του κόρη κάνει συχνά ταξίδια στο Μόναχο με πλήρη κρατική υποστήριξη και ασφάλεια για να περάσει χρόνο με τον φίλο της. Μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους και τον πόλεμο στην Ουκρανία φαίνεται ότι ζούσε μαζί του στη Γερμανία.

Οι κυρώσεις σε βάρος της 35χρονης Κατερίνα Τιχόνοβα που επιβλήθηκαν εξαιτίας της εισβολής του πατέρα της στην Ουκρανία, εμποδίζουν πλέον τις τακτικές της πτήσεις από τη Μόσχα στο Μόναχο, όπου ζει ο σύντροφός της.

Η έρευνα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική καθώς βρήκε έγγραφα που αποδεικνύουν πτήσεις στις οποίες συμμετείχαν «η Τιχόνοβα, ο Ζελένσκι, ένα παιδί, νταντάδες και φύλακες ασφαλείας». Αποκάλυψε ότι σε διάστημα δύο ετών «πέταξε στο Μόναχο, όπου εργαζόταν ο Zελένσκι, περισσότερες από 50 φορές».