Οι τεχνολογίες της NewCo, στο συνέδριο «Κλεισθένης»

Τεχνολογίες blockchain παρουσίασε η NewCo.A.E σε συνέδριο Δήμων στην Ξάνθη, με εφαρμογή στους Δήμους και τη Δημόσια Διοίκηση

Σε μια κομβική διοργάνωση, η οποία προσέφερε σημαντικά συμπεράσματα, μετά την υγειονομική κρίση που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι ΟΤΑ συμμετείχε η εταιρεία NewCo Α.Ε,

για την εμπέδωση των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες στην καθημερινότητα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο σχεδιασμό των στρατηγικών τους στόχων, που έλαβε χώρα στην Ξάνθη.

Η NewCo.A.E. παρουσίασε εφαρμογές της τεχνολογίας blockchain και τα οφέλη που προσφέρει στον άνθρωπο, στους δήμους και τις τοπικές κοινωνίες γενικότερα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την δική της πρόταση για την αντιμετώπιση των σημερινών δυσκολιών και την μετάβαση στην νέα εποχή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Μανώλης Χρυσοστάλης που συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου δήλωσε: «Πιστεύουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Δημόσιας Διοίκησης και ειδικότερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για αυτό πρώτοι αναπτύσσουμε λύσεις και προϊόντα, βασισμένα στην τεχνολογία Blockchain, εφαρμόσιμα στο σύνολο των οργανισμών της Τ.Α.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει ασφάλεια, διαφάνεια και αυθεντικοποίηση σε μεγάλη γκάμα διαδικασιών Και γνωρίζουμε καλά πόση ανάγκη έχει η δημόσια διοίκηση αυτά τα τρία χαρακτηριστικά».

Μανώλης Χρυσοστάλης, Διευθύνων Σύμβουλος NewCo Α.Ε.

Το συνέδριο με τίτλο «Επενδυτικός-Αναπτυξιακός Προγραμματισμός &  Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» διοργάνωσε στην Ξάνθη η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» στις 12-15 Μαΐου,  στο οποίο η NewCo Α.Ε. συμμετείχε ως χορηγός.

Επικοινωνία:

Τηλ: 210 940 0133,

 press@newcotech.io, www.newcotech.io

Tag   NewCo Α.Ε.  blockchain,  Μανώλης Χρυσοστάλης