Πλανητικές ευθυγραμμίσεις

Από τη Θέκλα Μεταξά

Αστρολόγο-συγγραφέα

Πλανητικές ευθυγραμμίσεις και ενεργειακές πύλες

Μετά από εκείνη την ιστορική και μεγίστης σημασίας πλανητική σύνοδο Δία –Κρόνου που συνέβη κατά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο του 2020, και μας μετέφερε τα ξεκάθαρα μηνύματα , οι ουρανοί δεν σταμάτησαν να μας εκπλήσσουν, με τα περίεργα και σπάνια πλανητικά φαινόμενα, που εμφανίζονται τακτικά.   

Οι πλανήτες, οι αστερισμοί, οι μοίρες, οι συνδυασμοί αριθμών, μας ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν στη γη, για τον πόλεμο που διεξάγεται τόσο στον μακρόκοσμο όσο και τον μικρόκοσμο.    

Και πιο συγκεκριμένα, στις 22-02-2022  είχαμε μια ημερομηνία όπου κυριαρχούσε  ο αριθμός 2. Είχαμε 6 ζευγάρια του αριθμού 2./ Άθροισμα 12.  /1+2 =3 πυθμενικός αριθμός. Η τριαδικότητα της ψυχής ίσως.    

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ

1+2+3+4+5+6+7+8 =36 / 1+3+5+7=16/  2+4+6+8=20/  16+20=36. Ο αριθμός 36 είναι πολλαπλάσιο του 3. Αν πολλαπλασιαστεί χ 10 μας δίνει 360.   360 είναι οι μοίρες του ζωδιακού κύκλου. Ο αριθμός 360 έχει 24 διαιρέτες.

Παίξτε λίγο με τους αριθμούς. 360 μοίρες του ζωδιακού διαιρούμενες δια του 12 (12 οίκοι του ζωδιακού) μας δίνει τον αριθμό 30. Κάθε οίκος έχει 30 μοίρες. Το 30 είναι πολλαπλάσιο του 3 αν το πολλαπλασιάσουμε επί 10. Οι μοίρες του ζωδιακού έχουν σχέση με τις 3 Μοίρες που καθορίζουν την μοίρα μας. Λάχεσις, Κλωθώ και Άτροπος. Κόρες της Ανάγκης. Γυρίζουν το αδράχτι – ζωδιακό κύκλο. 22-02-2022, ΆΘΡΟΙΣΜΑ 12. Πυθμενικός αριθμός το 3 (2+1=3).   Δηλαδή, 3 Μοίρες χ 4 στοιχεία (πυρ, αήρ, ύδωρ, γαία) = 12.

Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

Και ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας ιδιαίτερα σημαντικός. Ξεκίνησε ο Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος.

Αυτά τα δύο τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές ευθυγραμμίσεις πλανητών, και σίγουρα Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σ’ αυτές τις ευθυγραμμίσεις. Όσοι περισσότεροι πλανήτες συμμετέχουν, τόσο σημαντικότερα είναι και τα μηνύματα.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

Αυτόν τον Ιούνιο θα παίξουμε και πάλι με τους αριθμούς και τις ευθυγραμμίσεις. Έχουμε και το Θερινό Ηλιοστάσιο, την μεγάλη γιορτή του Ηλίου.  Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους. Ο Ήλιος μπήκε  στην 1η μοίρα του ζωδίου του Καρκίνου. Επίσημα η έναρξη του Καλοκαιριού. Οι πρόγονοί μας τελούσαν γιορτές για να τιμήσουν τους Θεούς και να ευχαριστήσουν τη μάνα Γη που τους έδινε όλα τα αγαθά. Με σεβασμό στη Φύση και στις ενέργειες του Σύμπαντος. Ο θρίαμβος του Φωτός. Ανοίγουν Πύλες, το Φως πάντα νικάει.

Αυτόν τον Ιούνιο έχουμε μια σπάνια ευθυγράμμιση πλανητών στον αστερισμό του Ταύρου. Το φαινόμενο ξεκίνησε στις αρχές του μήνα και ολοκληρώνεται στις 24. Στις 6 Ιουνίου, παρατηρήσαμε το φαινόμενο μιας σπάνιας ευθυγράμμισης του Ερμή, της Αφροδίτης, του Άρη, του Ουρανού, του Δία και του Κρόνου, που παρατάχτηκαν σε μια σειρά μετά από πολλά χρόνια. Σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες πολλών εξελίξεων παγκόσμια, και θα αφορούν πολλά θέματα. Οι πλανήτες συντονίζουν τις ενέργειές τους και μας στέλνουν μηνύματα. Οι αριθμοί και πάλι παίζουν τον ρόλο τους.

06-06-2022, 6-6-6. Το 6 είναι πολλαπλάσιο του 3, που είδαμε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε τον περασμένο Φεβρουάριο. Η κορύφωση της ευθυγράμμισης θα γίνει στις 24 Ιουνίου, όπου πολλοί πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν με κοντινές αποστάσεις ανάμεσα τους. Πράγμα που σημαίνει ότι κάτι πολύ σημαντικό θα πρέπει να αναμένουμε. Όλοι οι πλανήτες θα συγκεντρωθούν σε μια έκταση 120 μοιρών. Πέντε από αυτούς τους πλανήτες θα είναι ορατοί με γυμνό μάτι. Το φως που θα εκπέμπουν οι πλανήτες θα ενισχύεται και από την παρουσία της Σελήνης, παρ όλο που θα βρίσκεται στην χάση της.

Η ευθυγράμμιση αυτή προμηνύει περίεργα μετεωρολογικά φαινόμενα, γεωλογικές μεταβολές, πιθανότητα για σεισμούς, και δεν αποκλείω και τις μαγνητικές καταιγίδες. 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί πριν τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου και ενώ θα ισχύει ακόμα η ευθυγράμμιση των πλανητών. Ήλιος και Σελήνη θα βρίσκονται στην 7η μοίρα του Καρκίνου, και στον 1ο οίκο. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της Πατρίδας και ο 1ος οίκος ανήκει στον λαό. Ο Κρόνος – φανερός εχθρός θα βρίσκεται στον 9ο οίκο των αλλοδαπών, του εξωτερικού και της θρησκείας, και θα εξακολουθεί να τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης, ενώ ο Άρης θα τετραγωνίζει τον Πλούτωνα.

Κοντά στον Ήλιο και την Σελήνη θα βρίσκεται το αστέρι MIRZAM του αστερισμού του Μεγάλου Κυνός. Μικρός και Μεγάλος Κύων είναι τα κυνηγητικά σκυλιά του κυνηγού Ωρίωνα. Ο MIRZAM αναγγέλλει την άφιξη του Σείριου, του μεγαλύτερου αστέρα στον ουρανό. Τόσο ο μικρός όσο και ο Μεγάλος Κύων λειτουργούν ως προάγγελοι γεγονότων, οπότε είναι πολύ πιθανό, η Νέα Σελήνη να μας αναγγείλει κάποια γεγονότα που θα λάβουν χώρα μετά από λίγες μέρες, πιθανόν μέσα στον Ιούλιο.

Σημαντικά αστέρια κυρίως του αστερισμού του Ταύρου, αλλά και άλλων αστερισμών, θα βρίσκονται παρόντα καθ όλη την διάρκεια αυτής της ευθυγράμμισης, και θα μας αποδεικνύουν πόσο σημαντικά γεγονότα είναι για τη ζωή μας και για τη ζωή ολόκληρου του πλανήτη εκείνα που θα ακολουθήσουν. 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συντονιστούμε με τις συχνότητες των πλανητών να καταλάβουμε τη γλώσσα που μιλούν και τα μηνύματα που στέλνουν. Το ταξίδι που θα ακολουθήσει θα είναι δύσκολο. Όσα ακολουθήσουν δεν θα είναι τυχαία γεγονότα, αλλά προγραμματισμένα εδώ και πολλά χρόνια.

 Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, μόνο που εμείς δεν το καταλαβαίνουμε, γιατί είμαστε βυθισμένοι στα δικά μας προσωπικά προβλήματα, και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι είμαστε συμμέτοχοι στο κοσμικό δράμα. Οι πνευματικές και οι ψυχικές μας αντοχές εξαντλούνται σε ανούσιες σκέψεις και ασχολίες, που όλες έχουν προσωπικό χαρακτήρα, και αγνοούμε πως είμαστε μέρος ενός συνόλου.