Νυχτερινός γυναικείος οργασμός

Πολύ αληθινοί και δυνατοί για τις γυναίκες είναι οι οργασμοί στον ύπνο λέει η σεξολόγος Marla Renee Stewart.  Οι γυναίκες μπορούν να έχουν φυσικές νυχτερινές ονειρώξεις κατά τη διάρκεια του ύπνου τους και είναι πιο πιθανό να το νιώσουν όταν κοιμούνται από ό,τι όταν είναι ξύπνιες.

Αν οι λόγοι για τους οποίους κάποιος δεν μπορεί να έχει οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ συνδέονται με άγχος, κατάθλιψη, ντροπή, εσωτερικές ή εξωτερικές πολιτιστικές ή σχεσιακές πιέσεις. Τέτοια άτομα είναι πιθανό να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του ύπνου τους που σημαίνει ότι αυτοί οι λόγοι δεν μπορούν να παρέμβουν και να τους εμποδίσουν, όπως όταν είναι ξύπνιοι.

Έρευνα αποδεικνύει ότι οι γυναικείοι οργασμοί ύπνου είναι πολύ συνηθισμένοι μεταξύ όλων των εφήβων και ενηλίκων και το πόσο συχνά συμβαίνουν ποικίλλει για κάθε άτομο.

Για μερικούς επιστήμονες το να έχεις οργασμούς στα όνειρά σου είναι απόλυτα φυσιολογικό, βέβαια υπάρχουν και οι ερευνητές και κλινικοί που θεωρούν τους νυκτερινούς οργασμούς ως διαταραχή ύπνου.

Όπως και με κάθε οργασμό, έτσι και οι οργασμοί ύπνου οδηγούν σε αυξημένη ροή αίματος, που φαίνονται ερυθροί και νιώθουν ευφορία. Φυσικά, αν μείνετε κοιμισμένες ενώ φτάνετε σε οργασμό στα όνειρά σας, πιθανόν να μην το προσέξετε ή να το θυμηθείτε το πρωί- εκτός αν ακολουθήσουν και άλλα συμπτώματα, οπότε θα ξυπνήσετε….