Το FBI αποκαλύπτει τους εγκληματίες του ζωδιακού

To FBI αποκαλύπτει ποιο ζώδιο διαπράττει τα πιο πολλά εγκλήματα !!!

Είναι το πιο ήσυχο, το πιο ήρεμο και το πιο υπομονετικό ζώδιο που αν πληγωθεί βαθιά βγάζει έναν άλλο εαυτό ικανό για όλα…                                     

Κανένας δε θα περίμενε ότι το αθώο και αγαπησιάρικο καβουράκι θα ήταν το πρώτο ζώδιο στην εγκληματικότητα σύμφωνα με έκθεση του FBI.                               

Στην ίδια έκθεση αναφέρονται και βασικά χαρακτηριστικά των ζωδίων καθώς και ποια θέση έχουν τα υπόλοιπα στην εγκληματικότητα…

1 Καρκίνος

Ποιος το περίμενε! Ο Καρκίνος, αυτό το τόσο συναισθηματικό ζώδιο να είναι ο νούμερο ένα εγκληματίας. Και όμως, λέγεται πως όσο «δυνατά» μπορεί να αγαπήσει και να λατρέψει κάποιον, τόσο «δυνατά» μπορεί και να μισήσει. Τα στατιστικά λένε πως οι περισσότεροι serial killers είναι Καρκίνοι, αφού αν τους πειράξεις κάτι που αγαπούν, μεταμορφώνονται στον χειρότερο και πιο βίαιο άνθρωπο που έχουν δει τα μάτια σου.

2. Ταύρος 

Πρώτον, λατρεύει το πολύ χρήμα και θα έκανε τα πάντα για αυτό. Δεύτερον, φλερτάρει πολύ έντονα με τις ψυχικές ασθένειες, οπότε δεν θα διστάσει να κάνει ακόμα και το πιο βίαιο έγκλημα. Τρίτον, δεν θα πει όχι στο να απομακρύνει με ό,τι τρόπο χρειαστεί τους συνεργούς του, για να μείνει ολομόναχος. Θα πιαστεί πιο γρήγορα όμως και από το ζώδιο στην πρώτη θέση.

3. Τοξότης 

Η αισιόδοξη και χαρούμενη φύση του Τοξότη, έρχεται σε εξαιρετικά μεγάλη αντίθεση με την τεράστια εγκληματική του φύση. Έχουν τρομερά μεγάλη ροπή στην εγκληματικότητα και η ειδικότητα τους είναι οι κλοπές. Αλλά μεγάλες κλοπές, σαν την διάρρηξη του Εθνικού Νομισματοκοπείου ας πούμε…

4. Κριός

Δεν δένεται συναισθηματικά με κανέναν, αφού σύμφωνα με το FBI, μπορεί οι Σκορπιοί να είναι οι καλύτεροι πληρωμένοι δολοφόνοι, αλλά οι Κριοί το κάνουν καλύτερα. Λατρεύουν τα όπλα, δουλεύουν συνήθως για άλλους και δεν τους νοιάζει το να βάψουν τα χέρια τους με αίμα αν χρειαστεί.

5. Αιγόκερως                                                                                            

Αρκετά κοντά με τον Σκορπιό σε ιδιοσυγκρασία εγκλήματος, αλλά πολύ πιο πάνω σε εγκληματική σκέψη. Άκρως σαδιστής, με κάθε κίνηση της οποιασδήποτε εγκληματικής πράξης που θα κάνει, να είναι τρομερά οργανωμένη. Από ποιον; Από τον ίδιο φυσικά, αφού δεν θέλει κανέναν συνεργό, τα κάνει όλα μόνος του.

6. Παρθένος 

Πολύ ψηλά στην λίστα μας, με ειδικότητα στην διάρρηξη. Δεν μπλέκεται με αίματα εννοείται και πολύ δύσκολα θα «πιαστεί» αφού τα γάντια είναι ο καλύτερος του φίλος.

7. Ζυγός

Αρκετά επικίνδυνο ζώδιο που θα μπορούσε πανεύκολα να φιγουράρει ακόμα πιο ψηλά, αν δεν το επηρέαζε τις περισσότερες φορές, η διπολική του φύση. Στυγνοί και διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο εκτελεστές, με εξαιρετικά μεγάλη ροπή στα όπλα.

8. Ιχθύες

Τα ευαίσθητα ψαράκια, παραμένουν ευαίσθητα και στην λίστα μας, αφού ναι μεν  θεωρούνται και είναι επικίνδυνα, αλλά όχι σε εγκλήματα που περιλαμβάνουν δολοφονίες και μηχανορραφίες.  Εκεί που ειδικεύονται είναι τα εγκλήματα σχετικά με ναρκωτικά και οτιδήποτε περιλαμβάνει την φαρμακευτική. Να τη και η ονειροπόλα φύση του ζωδίου, δεν μπορούμε να πούμε.

9. Σκορπιός 

Αρκετά χαμηλά ο Σκορπιός για τη φήμη που κουβαλάει. Κι όμως, αυτό δεν τους αφαιρεί από το πόσο εκδικητικοί είναι, ωστόσο όχι με άγριο και άκρως εγκληματικό τρόπο. Τα στατιστικά έχουν δείξει πως οι Σκορπιοί, είναι οι καλύτεροι πληρωμένοι δολοφόνοι.

10. Λέων

Το έγκλημα που θα κάνει ο Λέων, θα γίνει μόνο και μόνο για να κάνει το «κομμάτι» του. Δεν τον νοιάζει καν να συλληφθεί, μην σου πω ότι θα το θέλει κιόλας, αφού άπαξ και κάνει κάτι, πρέπει να είναι ο star. Αλλά ούτε αυτός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, αφού τα εγκλήματα που φαίνεται να κάνουν οι Λέοντες, δεν είναι δολοφονίες, αλλά δολοπλοκίες, συνήθως οικονομικού χαρακτήρα.

11. Υδροχόος 

Μπορεί να είναι πίσω από το μεγαλύτερο έγκλημα, αλλά τα χέρια του δεν θα τα βάψει με αίμα σε καμία περίπτωση. Το ταλέντο του είναι σίγουρα να χειραγωγεί τους άλλους και να τους «φυτεύει» στο μυαλό πως εκείνοι θέλησαν να κάνουν το εκάστοτε έγκλημα.

12 Δίδυμος 

Στατιστικά είναι αρκετά νομοταγής. Και ενώ μπορεί να στήνει απάτες, δεν οδηγείται σε αυτό που ονομάζεται παρανομία, γιατί μπορεί να σε σκοτώσει με τα λόγια, αλλά αυτό ακόμα δεν είναι ποινικό αδίκημα.