Έρχεται στις 29 Μαρτίου το «καλάθι των νονών» και ακολουθεί εμπλουτισμένο το καλάθι του νοικοκυριού

Την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου πρεμιέρα κάνει το «καλάθι των νονών», προκειμένου να διευκολύνει τις αγορές τους και να μπορέσουν να προσφέρουν στα βαφτιστήρια τους, όπως συνηθλίζεται κλαθε Πάσχα.

Το «καλάθι των νονών» θα περιλαμβάνει 12 συνολικά κατηγορίες παιχνιδιών: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα, παιχνίδια μίμησης, βρεφικά παιχνίδια, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας, τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια, λούτρινα και μουσικά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε «Εκτιμούμε οτι το καλάθι των νονών θα πάει καλά, με τις καλύτερες δυνατές τιμές και αμέσως ακολουθεί το «καλάθι του νοικοκυριού» το οποίο θα εμπλουτιστεί με προϊόντα που παραδοσιακά καταναλώνει ο κόσμος την περίοδο του Πάσχα. Βρίσκομαι σε συνεχείς συζητήσεις με την κεντρική κρεαταγορά Αθηνών προκειμένου να καταλήξουμε σε συμφωνία για καλύτερες τιμές στο αρνί και το κατσίκι, στα πρότυπα της συμφωνίας που πέτυχα με την κεντρική ιχθυαγορά Αθηνών για την τιμή του μπακαλιάρου».