Ο ‘’σκληρός’’, η ξανθιά, οι μπίζνες τα ξεκατινιάσματα και οι απειλές…

Μετά την υπόθεση Λιγνάδη, η υπόθεση Φουρθιώτη που σχετίζεται και αυτή με πολιτικά πρόσωπα προκαλώντας πολλά ερωτηματικά..

Μερικές φορές ακούμε κάποια ποσά και νομίζουμε ότι βλέπουμε όνειρο….αλλά όμως είναι η πραγματικότητα…

Με αφορμή την αφαίρεση των 14 αστυνομικών της προσωπικής φρουράς του κ. Μένιου Φουρθιώτη ο ασκός άνοιξε και πολλά βγήκαν στο φως…

Η παλιά συνεργάτιδα του κ. Φουρθιώτη, κ. Τζούλια Αλεξανδράτου τον κατηγορεί για κλοπή €200.000 από το σπίτι της. Από την πλευρά του ο πρώην μάνατζερ της και νυν παρουσιαστής της ζητάει το ποσό των 240.000€ για ηθική βλάβη την εποχή που εκτελούσε χρέη μάνατζέρ της και σεργιάνιζαν μαζί στην επαρχία.

Και τα ευρώ δεν τελειώνουν εδώ καθώς ο κ. Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι ο πρώην Υπ. Εργασίας του στέρησε αρκετές χιλιάδες ευρώ από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ με μία τροπολογία του και που εντελώς συμπτωματικά μετά απομακρύνθηκε από το υπουργείο…

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φουρθιώτης όπως περιέγραψε πριν από λίγες ημέρες στο Documento ο τέως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννης Βρούτσης, εισέβαλλε στο γραφείο του µε μπράβους, φώναζε, απειλούσε, κλοτσούσε πόρτες και ζητούσε να πληρωθεί το µήνα που έχασε, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο Documento ο πρώην υπουργός….