Κανένας σεβασμός στην τρίτη ηλικία από την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαράδεκτη εκτός και αν είναι θύμα χάκερ……

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άννα Χατζησοφιά έγραψε στο διαδίκτυο «Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται»…

Είναι λυπηρό από άτομα που ποιούν τα ήθη, που δημιουργούν πρότυπα και καθορίζουν γενιές να τοποθετούνται με αυτόν τον τρόπο και να υποκινούν κορωνοπάρτι. Αν μη τί άλλο είναι και ένα είδος ανευθυνότητας και ασέβειας στους πατεράδες και παππούδες μας. Ο σοφός λαός λέει «εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ΄ρθεις». Βεβαίως και κατανοώ τα 16χρονα και γενικότερα τους νέους όμως με το να κάνουν υπομονή 1-2 μήνες δεν πρόκειται να πάθουν κανένα ψυχολογικό, όλη η ζωή μπροστά τους είναι. Απεναντίας τη ζωή των γονιών τους και των παππούδων τους συνεχίζουν να βάζουν σε κίνδυνο.

Στην κ. Άννα Χατζησοφιά που χρόνια θαυμάζω για τα σενάρια και το υποκριτικό της ταλέντο, να της υπενθυμίσουμε πως……. όταν λέμε ήθος, εννοούμε το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά ενός ατόμου. Μια συμπεριφορά που οφείλει να σέβεται και τους 60χρονους και τους 80χρονους. Και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, στερείται αυτού του ανθρώπινου χαρίσματος….

Τώρα αν αυτό το κάνει για να κερδίσει συμπάθειες και ψήφους σε επερχόμενες εκλογές ….μόλις τα παιδιά αυτά χάσουν τους δικούς τους ανθρώπους μάλλον το αντίθετο θα καταφέρει…. Με τέτοιους πολιτικούς και εκπροσώπους της τέχνης κανένας λαός δεν έχει πρόοδο, ευημερία και μέλλον….

Εκτός και αν είναι ψέματα και έχουν «χακάρει» το λογαριασμό της…