«Χτίζουν και γκρεμίζουν» τα εργασιακά..

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν θα αναλάμβανα διαχειριστής σε πολυκατοικία που έχετε χτίσει εσείς.

Σε αρένα για γέλια και κλάματα μετατράπηκε η ολομέλεια της Βουλής όταν ανέβηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη δευτερολογία του για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι λέει ψεύτικα παραδείγματα στα εργασιακά και τον κάλεσε να καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής από που προκύπτουν όσα λέει.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε : «Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου».

Κλείνοντας απάντησε και στη δήλωση που είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη η οποία έλεγε, πως ο κ. Μητσοτάκης δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε απρέπεια τη δήλωσε του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και απάντησε πως «Δεν θα αναλάμβανα διαχειριστής σε πολυκατοικία που έχετε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός».

Για να λέμε και αλήθειες ….Η μέχρι τώρα πορεία τους και οι αποφάσεις που έχουν λάβει σε σημαντικά θέματα οι δύο αυτοί ως τώρα πρωθυπουργοί μέχρι σήμερα αποδεικνύουν ότι κανένας από τους δύο δεν είναι κατάλληλος για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των Ελλήνων καθώς οι πολιτικές που ακολουθούν σε όλους τους τομείς συρρικνώνουν την ελληνική οικογένεια, το εισόδημα και την εθνική μας κυριαρχία.…